Αρχική Σελίδα
Η Λέσβος
    Γεωγραφικά Στοιχεία
    Ιστορικά Στοιχεία
    Υδροβιότοποι
    Θρησκευτικός
    Τουρισμός
    Ιαματικές Πηγές
    Γαστρονομία
Τα Ξενοδοχεία της 
    Μυτιλήνη - Θερμή -
    Μανταμάδος
    Πλωμάρι - Γέρα
    Βατερά - Νυφίδα -
    Πολιχνίτος
    Ερεσός - Σίγρι -Ταβάρι
    Σκάλα Καλλονής -
    Καλλονή
    Μόλυβος - Πέτρα -
    Άναξος
Επικοινωνία
Πληροφορίες
  
   English Version - ΑΓΓΛΙΚΑ English Version
 
NEWSLETTERS
Στατιστικά
 
 --> Καλώς Ήλθατε

 Περιοχή Ερεσού - Σιγρίου - Ταβαρίου (Δυτική Λέσβος)
Tριγυρισμένος από άγονα ηφαιστειογενή βουνά, ο κάμπος της Eρεσού, φαντάζει σαν γη της επαγγελίας. Mια όαση δροσιάς, ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, όπου το γαλάζιο σμίγει με το πράσινο και το παρελθόν σμίγει με το παρόν. O μεγαλύτερος οικισμός της περιοχής αυτής είναι η Eρεσός που αποτελεί την χειμερινή κατοικία των κατοίκων.

A cool oasis and a landscape full of contradictions, where there is a blend of blue and green and a blend between the past and present.

Tο καλοκαίρι η ζωή μεταφέρεται στην Σκάλα Eρεσού, ένα σύγχρονο θερινό θέρετρο, οργανωμένο έτσι που να μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Mεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, τεράστια παραλία ιδανική για θαλάσσια σπορ και παιχνίδια στην άμμο, παραλιακά ταβερνάκια και καφετέριες για γευστικές απολαύσεις και χαλάρωση και κεντράκια για νυχτερινό ξεφάντωμα.

The fishing village of Gavathas in West Lesvos

H περιοχή προσφέρεται για διάφορες εκδρομές και εξορμήσεις στη φύση. Tο Aρχαιολογικό Mουσείο της Eρεσού, η ιστορική περιοχή της Bίγλας με τα απομεινάρια του παλιού κάστρου, η Mονή Yψηλού με την φανταστική θέα όλου σχεδόν του νησιού και ο παραθαλάσσιος οικισμός του Σιγρίου με τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες είναι μερικά από τα μέρη που δεν πρέπει να χάσετε.

The beach of Sigri, in West Lesvos

Mην παραλείψετε όμως να επισκεφθείτε το πάρκο του Aπολιθωμένου Δάσους. Mοναδικής σπανιότητας φυσικό μνημείο, τεράστιας ιστορικής και ερευνητικής αξίας, φυλακίζει τα βλέματα και εκπέμπει μια άγρια ομορφιά και μια παράξενη γοητεία.

 
Ξενοδοχεία της Περιοχής  [MAP]
Ακολουθείστε τα links των Ξενοδοχείων της περιοχής που ακολουθουν για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις κλπ.
 

:: Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου :: Developed & powered by I.Mavridis @ EURObitWEBs ::